ANKARA / ETİMESGUT - Etimesgut Bilim ve Sanat Merkezi

CHALLENGING CLIMATE AMBASSADORS E TWİNNİNG PROJEMİZ

"CHALLENGING CLIMATE AMBASSADORS"

Etimesgut Bilsem’in kurucusu olduğu 2022-2023 Eğitim öğretim yılında eTwinning projeleri kapsamında yürüttüğümüz “CHALLENGING CLIMATE AMBASSADORS” adlı uluslarası projemiz eTwinning projesindeki çalışmalarımız nedeniyle ilk olarak Ulusal Kalite etiketi ardından Avrupa Kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir. Projemiz Avrupa Okul Eğitim Platformunda özel bir alanda yer alacaktır.Bu süreçte proje koordinatörümüz okulumuz Felsefe öğretmeni Suzan GENÇ ÇORUH’a , bu projede danışman ve etwining atölye lideri olan öğretmenlerimizden; okulumuz Tarih öğretmeni Asiye GÜNEŞ’e, İngilizce öğretmeni Deniz Gökmen BALCI’ya ,okulumuzdan ayrılan Edebiyat öğretmenimiz Şefika ÇALIK’a ve Coğrafya öğretmenimiz Zehra ÇOŞKUN’a teşekkür ederiz. Ayrıca uluslararası anlamda projeye ortak olan ve katkı sağlayan Maja Jerman ve Audronė Kurpienė öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 07.02.2024 - Güncelleme: 07.02.2024 10:23 - Görüntülenme: 61