ANKARA / ETİMESGUT - Etimesgut Bilim ve Sanat Merkezi

Mrt

ÖGRENCİLERİMİZ 31. TÜBİTAK BİLİM OLİMPİYATLARI 2. AŞAMA SINAVINDAN MADALYALAR İLE DÖNDÜ.

Mrt

Merkezimiz 55.TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projelerinde Ankara Bölge Finali Birinciliğive Üçüncülüğü Elde Etmiştir.

Şbt

ULUSLARASI DÜZENLENEN AMERİCAN MATH OLYMPİAD(AMO-AMERİKAN MATEMATİK OLİMPİYATI)'NDA DERECE ALDIK.

Şbt

"CHALLENGING CLIMATE AMBASSADORS"

Psikolojik Sağlamlık ve Kendini Toparlama Gücü Konferansı

KİCKOFF SEZON BAŞLANGIÇ PROGRAMINI GERÇEKLEŞTİRDİK.

STEAM Azerbaycan Festival'ine katıldık.

8. ULUSAL ÜSTÜN YETENEKLİLERİN EĞİTİMİ KONGRESİNE KATILDIK.

Eyl

Bakan Yardımcımız Sayın Celile EREN ÖKTEN, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Mustafa OTRAR ve Özel Yeteneklilerin Geliştirilmesi Daire Başkanı Sayın Dr. Erdal KILINÇ 31.08.2023 tarihinde merkezimize ziyaret gerçekleştirdiler.

WE ENDED OUR E TWINNING PROJECT NAMED CHALLENGING CLIMATE AMBASSADORS

Haz

Merkezimizin yıl sonu konseri ve görsel sanatlar sergisini gerçekleştirdik.

Haz

TÜBİTAK 2204 -B ORTAOKULLAR ARASI PROJE YARIŞMASINDA ANKARA'NIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN ALAN KURUMU OLDUK.

Haz

TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında Türkiye 1.si ve Türkiye 3.sü'yüz.

May

First Lego Ligue Ankara Turnuvalarında Yükselen Yıldız Ödülünü Aldık.

May

TÜBİTAK  tarafından düzenlenen 17. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına bu yıl 14.883 proje başvurusu yapmıştır. Proje başvuruları görevli jüri üyeleri tarafından değerlendirilmiş ve yapılan ön değerlendirme sonucunda 10 alanda toplam 1.440 proje yarışmanın bölge aşamasına katılmaya hak kazanmıştır. Etimesgut Bilim ve Sanat Merkezi olarak 6 farklı farklı proje ile bölge finalinde olmanın  mutluluğunu yaşıyoruz.