T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ETİMESGUT - Etimesgut Bilim ve Sanat Merkezi

"Özel Yeteneklilerin Eğitiminde Dijital Dönüşüm Ve Teknolojik İnovasyon Eğitici Eğitimi" teknik destek projemizin sözleşmesini imzaladık.

"Özel Yeteneklilerin Eğitiminde Dijital Dönüşüm Ve Teknolojik İnovasyon Eğitici Eğitimi"  projemizin sözleşmesini imzaladık. 

Etimesgut Bilim ve Sanat Merkezi adına, Ankara Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programına başvuruda bulunduğumuz ve 2021 Yılı Teknik Destek Programı Eylül-Ekim dönemi (5. dönem) başvurularında onaylanan 'Özel Yetenekllilerin Eğitiminde Dİjital Dönüşüm ve Teknolojik İnovasyon Eğitici Eğitimi" projemizin sözleşmesi proje yasal temsilcimiz ve kurum müdürümüz Derya BOÇKAY tarafından imzalandı. 

Proje kapsamında kurum öğretmenlerimiz, özel yeteneklilerin eğitim süreçlerinde yapay zeka kullanımı ve otonom sistemleri  3D tasarım, 3D yazıcılarla materyal basma konularında alanında uzman eğitimciler tarafından 5 gün 35 saatlik,yüzyüze ve kapsamlı eğitim alacaklardır. Eğitim sonunda öğretmenlerimiz branşarında 3D tasarım ve yapay zeka teknolojilerini aktif olarak kullanabilecek, iyi birer teknolojik okur yazar olabilecek ve derslerini yenilenen dünyanın beklediği dijital dönüşüm atölyelerine dönüştüreceklerdir.

Ankara Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programında kabul gören 'Özel Yeteneklilerin Eğitiminde Dijital Dönüşüm ve Teknolojik İnovasyon Eğitici Eğitimi ' projesini hazırlayan proje yürütücümüz Ayşe Akekin Başkaya´ya teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

02-12-2021






Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 02.12.2021 - Güncelleme: 02.12.2021 10:51 - Görüntülenme: 460
  Beğen | 0  kişi beğendi